Huawei’nin Üç Kez Katlanabilen Telefonu Bir Kez Daha Görüldü

Katlanabilir telefon pazarında zirve

Katlanabilir telefonlar konusunda yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Huawei’nin üç kez katlanabilen telefonu dün bir kez daha görüldü.

Bildiğiniz gibi katlanabilir telefonlar bugün akıllı telefon pazarının önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Akıllı telefon pazarındaki payları her geçen gün artan bu modeller, önümüzdeki dönemde daha da popüler olacak gibi görünüyor. Bu yüzden Apple da kendi katlanabilir telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak Apple daha kendi katlanabilir telefonunu çıkaramadan, sektörün geri kalanı üç kez katlanabilen telefonlara geçmiş olacak gibi duruyor. Katlanabilir telefonların bu yeni jenerasyonuna öncülük eden şirket ise Huawei olacak gibi görünüyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde sızdırılan görseller, Huawei’nin bir süredir gündemde olan yeni nesil katlanabilir telefonunu ilk kez görmemizi sağlamıştı. Üç kez katlanabilir olmasıyla epey dikkat çeken bu telefon, bugün bir kez daha yüzünü gösterdi. Üstelik telefon yine kullanımda görüldü ki bu da piyasaya sürülmeye düşünüldüğünden daha yakın olabileceğini gösteriyor. Nitekim gelen son haberler telefonun bu sonbaharda piyasaya sürüleceğini söylüyor.

huawei Uc Kez Katlanabilen Telefon 2

Telefonu bir kez daha Huawei CEO’su Richard Yu’nun elinde gördüğümüz bu yeni görsel, telefonun katlanmış haldeyken ne kadar ince durduğunu gösteriyor. Üç kez katlanan bir telefon için bunun oldukça etkileyici olduğunu söylememiz gerekiyor. Öte yandan dikkat çeken bir diğer detay da telefonun arka kamera tasarımı oluyor. Üç kez katlanabilen telefonun kamera yuvası, Mate X5’teki kameara tasarımını andırıyor.

huawei Uc Kez Katlanabilen Telefon

Epic Games, 500 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor