Huawei Pura 70 Serisi Resmen Duyuruldu

Huawei Pura 70 2

Huawei, bir süredir gündemde olan Huawei Pura 70 serisi için tanıtım çalışmalarına başladı. Telefonun ilk tanıtım görselleri paylaşıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Huawei’nin çok yakında yeni bir telefon serisi çıkaracağı bir süredir konuşuluyordu. Huawei Pura 70 adını taşıyan bu yeni seri birkaç sızıntıya konu olmuş ama Huawei tarafından resmi bir açıklamaya konu olmamıştı. Ancak Huawei sonunda sessizliğini bozdu. Yakında piyasaya süreceği bu yeni telefon serisi için tanıtım çalışmalarına başlayan şirket, Pura 70 serisinin ilk tanıtım görsellerini paylaştı.

Yayınlanan bu ilk tanıtım görselleri, telefonun daha önce sızdırılan görsellerde de gördüğümüz üzere üçgenimsi bir kamera tasarımına sahip olacağını doğruluyor. Öte yandan Huawei’nin paylaşımı, Pura ismini de doğrulamış oldu.

Huawei Pura 70

Aslında Pura serisi yepyeni bir seri olmayacak. Bunun yerine şirketin amiral gemisi P serisinin yerini alacak. Huawei Pura serisinin P serisinin yerini alacağı doğrudan Huawei CEO’su Richard Yu tarafından açıklandı. Pura serisi, gelişmiş teknolojilerin yanı sıra tasarıma ve modaya uygun ürünler sunmaya da öncelik verecek. Zaten telefonun sızdırılan ilk görselleri de pek alışık olmadığımız, yenilikçi bir tasarımın bizi beklediğine işaret ediyor.

Huawei Pura 70 serisinde dört farklı model olması bekleniyor. Bu dört model Pura 70, 70 Pro, 70 Pro+ ve 70 ART olacak. Bu dört modelin de Kirin 9000S yonga setinden güç alacağı söyleniyor. Bu serinin tanıtım tarihi henüz netlik kazanmış değil ama bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılacakları düşünülüyor.

PlayStation Plus’a Nisan Ayında Gelecekler, Gidecekler Belli Oldu