Huawei P9 Ne Zaman Çıkacak?

huawei p9

Huawei P9’un ne zaman tanıtılacağı ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgilere göre telefon beklenenden daha geç bir tarihte çıkacak.

Huawei’nin yeni amiral gemisi Huawei P9 uzun süredir gündemde. Ancak telefonla ilgili sızdırılan tüm bilgilere rağmen hala telefonun tam olarak ne zaman tanıtılacağı belli olmuş değil. Hatırlayacağınız gibi yakın zamana çıkan haberlerde telefonun Mart ayının ilk haftasında tanıtılacağı söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde çıkan yeni bilgiler ise bu tarihte tanıtılacak telefonun başka bir Huawei telefonu olabileceğini gösterdi. Sonuçta Huawei P9’un ne zaman tanıtılacağı konusundaki karışıklığı bir türlü çözülemedi.

huawei-p9 (3)

Bugün ise konuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Üstelik bu sefer bu bilgiler güvenilir kaynaklardan biri olan @evleaks hesabı tarafından paylaşıldı. @evleaks’in elde ettiği bilgilere göre Çinli telefon üreticisi yeni amiral gemisini 6 Nisan’da düzenleyeceği basın toplantısıyla tanıtacak. Bu arada yine aynı hesap tarafından paylaşılan bilgiler, Huawei P9’un dört farklı versiyonla satışa sunulacağını doğruladı. Standart versiyonun yanı sıra Huawei P9 Max, P9 Lite ve birde gelişmiş bir versiyon tanıtılacak.

Suçlular Artık iPhone Tercih Ediyorlar