Huawei P70 Serisi Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Uzatılmış Garanti

Bu yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Huawei P70 serisinin teknik özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıktı.

2023’te akıllı telefon pazarına görkemli bir dönüş yapan Huawei, 2024’e de hızlı bir başlangıç yapmayı planlıyor. Şirketin yılın ilk çeyreğinde kullanıcılarla buluşturmayı planladığı telefonlar arasında Huawei P70 serisi de yer alıyor. Huawei P serisinin bu yeni üyelerinin çıkışının yaklaşmasıyla birlikte, telefonların özelliklerine dair ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Akıllı telefon dünyasına dair sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının son paylaşımları, Huawei P70 serisine dair ilk detayları ortaya çıkardı.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Huawei P70, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekran 1.5K çözünürlükte olacak. Telefonun alışılmadık bir arka kamera tasarımına sahip olacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi OmniVision’ın 50 megapiksellik OV50H’si olacak. Buna etkileyici bir geniş açılı lensin eşlik edeceği söyleniyor ama bu geniş açılı lensin modeli ya da özellikleri henüz netlik kazanmış değil.

Huawei P70

Hem standart modelin hem de Pro modelinin Kirin 9010 yonga setinden güç alması bekleniyor. Telefonlara dair ortaya çıkan bir diğer detay da 5000 mAh’lık bir bataryadan güç alacakları. Telefonun RAM kapasitesi ve dahili depolama alanı gibi diğer detaylar henüz netlik kazanmış değil. Ancak telefonun çıkışı yaklaştıkça bu bilgiler de gün yüzüne çıkacaktır.

Hatırlarsanız Huawei P60 serisi geçtiğimiz yılın mart ayında piyasaya sürülmüştü. Bu yüzden Huawei P70 serisinin de benzer bir periyotta satışa sunulmasını bekleyebiliriz.

Xiaomi Mix Flip Sertifika Alırken Görüldü