Huawei P70’in Çıkış Tarihi Ertelendi

Huawei P70

Çin’den gelen son bilgiler, bu ay resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei P70’in çıkış tarihinin ertelendiğini gösteriyor.

2023’te akıllı telefon pazarına görkemli bir dönüş yapan Huawei, 2024’e de hızlı bir başlangıç yapmayı planlıyordu. Bu planlar arasında Huawei P70 de önemli bir yer tutuyordu. Ancak görünen o ki işler planlandığı gibi gitmemiş. Çünkü Çin basınında çıkan son haberler, merakla beklenen P70’in çıkışının gecikeceğini gösteriyor.

Huawei’nin normalde P70’i bu ay içinde resmi olarak tanıtması bekleniyordu. Ancak son bilgilere göre telefonun çıkışı gecikecek. Yeni lansman tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da Huawei’nin yeni telefonunu nisan ayında tanıtacağı söyleniyor.

Huawei P70

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Huawei P70, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekran 1.5K çözünürlükte olacak. Telefonun alışılmadık bir arka kamera tasarımına sahip olacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi OmniVision’ın 50 megapiksellik OV50H’si olacak. Buna etkileyici bir geniş açılı lensin eşlik edeceği söyleniyor ama bu geniş açılı lensin modeli ya da özellikleri henüz netlik kazanmış değil.

Hem standart modelin hem de Pro modelinin Kirin 9010 yonga setinden güç alması bekleniyor. Telefonlara dair ortaya çıkan bir diğer detay da 5000 mAh’lık bir bataryadan güç alacakları. Telefonun RAM kapasitesi ve dahili depolama alanı gibi diğer detaylar henüz netlik kazanmış değil.

Nothing Phone (2a) Resmen Tanıtıldı