Huawei P60 serisi ne zaman tanıtılacak?

Huawei P60 Pro

Huawei’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi serisi P60 hakkında çok önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Huawei P60 serisi ne zaman tanıtılacak? Huawei hala Çin’deki akıllı telefon sektörünün önemli bir oyuncusu. Şirket, Huawei P60 akıllı telefon portföyünün resmi piyasaya sürümüne ülkede hazırlanıyor. İnternette birkaç güçlü söylenti zaten dolaşıyor. Şimdi, internette dolaşan yeni bir sızıntı, cihazların çok yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

mobil fotoğrafçılıkta

Huawei, bu ay bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Birçok dijital blogger, P60 serisinin bu ayın sonunda geleceğine inanıyor, bazıları ise 23 Mart’ta olacağına inanıyor. Çinli mikroblogging platformu Weibo’daki ünlü sızıntı uzmanı Digital Chat Station, bugün Huawei’nin yaklaşan P60 serisi amiral gemisi cep telefonuna odaklanan bir basın toplantısı düzenleyeceğini iddia etti.

huawei mate 50 pro

Huawei P60 serisi ne zaman tanıtılacak?

Firmanın P serisi normalde mükemmel kameralar ve yüksek teknoloji ve tasarımla donatılmış birinci sınıf telefonların serisidir. Bazı P serisi modelleri DxOMark sıralama liderleri bile oldu. Mate 50 serisine benzer şekilde, P60 modellerinin de Huawei’nin kendi XMAGE fotoğrafçılık teknolojisini içereceği söyleniyor. Şimdiye kadar bildiğimize göre, P60 Pro’da Sony IMX888 50MP birincil sensör, 50MP Sony IMX858 ekstrem geniş açılı bir sensörle birleştirilecek.

En iyi kamera

Üçüncü ve son kamera, 64MP OV64B Omnivision sensör ve 3,5x optik zoom özellikli bir telefoto çekimci olacak. Bunun dışında, P60 Pro muhtemelen Qualcomm’un en son ve en iyi Snapdragon 8 Gen 2 CPU’sunu içerecek, baz model ise Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alabilir.

Apple daha etkili olmak için oyuncu değişikliği yaptı