Huawei Band 4 Pro tüm hatlarıyla ortaya çıktı

huawei band 4 pro

Geçtiğimiz hafta Band 4’ü tanıtan Huawei şimdi de Pro versiyonu için geri sayıma geçti. İşte Huawei Band 4 Pro hakkındaki ilk detaylar.

Akıllı telefon sektöründe olduğu gibi giyilebilir teknolojiler pazarında da önemli bir rol üstlenen Huawei, yeni akıllı bilekliği için geri sayıma geçmiş durumda.

Sektörü az çok yakından takip edenlerin de hatırlayacağı üzere Huawei, yeni akıllı bilekliği Band 4’ü geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Band 4’ün tanıtılmasının akabinde gözler Pro varyantına çevrildi.

Geçtiğimiz yıl Band 3 Pro’yu Ekim ayında satışa sunan Çinli üretici, yakın gelecekte Band 4 Pro’yu da teknoloji tutkunlarının beğenisine sunacaktır.

Huawei Band 4 Pro ile ilgili ilk sızıntı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Dilerseniz bilekliğin tasarımına yukarıdan göz atabilirsiniz.

Genel anlamda Band 4 Pro’nun, selefi ile benzer bir çizgide yer aldığını söyleyebiliriz. Huawei’nin pro varyanttaki akıllı bilekliğinin AMOLED ekran, kalp hızı monitörü ve 50 metreye kadar suya dayanıklılık özellikleri ile donatılması bekleniyor. Band 4 Pro muhtemelen 1 hafta içerisinde resmiyet kazanacaktır.

LG telefon satışları adeta dibe vurdu!