Huawei P60 Pro beklentileri aşacak özelliklerle gelecek!

lll

Huawei, yakın gelecekte kullanıcılarını Huawei P60 Pro’nun da dahil olduğu bazı güzel haberler vermeye hazırlanıyor.

Huawei, Mart ayında bir değil iki amiral gemisi akıllı telefon çıkarmayı planladığına dair söylentiler dolaşıyor. Bunların arasında fotoğrafçılığa odaklanacak olan P60 serisinin ve çok sayıda yeni özellik ve yenilikle yüklenecek olan Huawei Mate 60 serisinin yer alacağı söyleniyor.

Huawei P60 Pro

Twitter’da HoiINDI olarak bilinen analist tarafından paylaşılan renderlar da dahil olmak üzere Huawei P60 Pro modeliyle ilgili önemli bilgileri paylaştı. Bu görüntülerde kavisli bir ekran ve sol alt köşede periskop kamera bulunan benzersiz bir kamera modülü gösteriliyor. Daha önce sızdırılan bilgilerde P60 Pro’nun arkada 50MP Sony IMX888 ana kamera ile üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını söylüyordu. Cihazın 50 MP ultra geniş açılı birimi Sony IMX858 sensörüne sahipken, 64 MP telefoto atıcı OmniVision OV64B’ye sahip olacak. Huawei’nin şirket içi görüntüleme markası olan XMAGE markası, renderlara göre kamera modülünde de yer alıyor.

Gelen bilgilere göre Huawei P60 Pro, ekran altı parmak izi tarayıcıya sahip olacak. P60 Pro’nun teknik özelliklerine gelecek olursak QHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızı desteğine sahip 6,6 inç OLED paneli ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihaz LPDDR5X depolama ve UFS 4.0 depolama özelliklerine sahip olabilir. Bir IP68 derecesi ve HarmonyOS 3.0 ile gelmesinin beklendiğini söyleyelim.

P60 Pro’nun ayrıca 100W kablolu şarjı ve 50W kablosuz şarjı destekleyen 5000mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. P60 ve Mate 60 serilerinin henüz Huawei tarafından resmi olarak duyurulmadığını ve Mate 60 serisi için sertifika listesi ve fotoğrafların gelmediğini söyleyelim.

Tesla Cybertruck seri üretimi bu sefer 2024’e ertelendi