Huawei P50E’nin fiyatı belli oldu

İlk Huawei P50 Pro modeli, daha küçük ekrana, tek delikli kameraya sahip olacak

Huawei’nin P50 serisine dahil olan en yeni akıllı telefon modeli Huawei P50E’nin özellikleri ve fiyatı netleşti.

Huawei P50E’nin fiyatı belli oldu! Google ambargosundan sonra daha çok iç pazara yönelen ve yeniden kabuğunu kırabilmek için de kendi mobil işletim sistemine odaklanan Huawei, bir taraftan da yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Çinli teknoloji devi, daha önce tanıtarak piyasaya sürdüğü Huawei P50 serisine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Serinin fiyat performans modeli olması beklenen Huawei P50E, özellikleriyle bu unvanı hak etse de, fiyat yönüyle sanki biraz rotadan sapacak gibi.

Huawei P50E’nin özelliklerine baktığımız zaman ilk dikkat çeken şey 6,5 inçlik Full HD+ OLED ekran oluyor. Gücünü Snapdragon 778 yonga setinden alan cihazda ayrıca 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı bulunuyor. Daha yüksek depolama alanına sahip bir cihaz isteyenler için 256GB seçeneğini hazırda bulunduran Huawei P50E’nin arka yüzeyinde 50MP + 12MP +13MP’lik üçlü bir kamera örgüsü mevcut.

p50e

Huawei P50E’nin fiyatı belli oldu

Selfie kamerası olarak 12MP’lik ön kameranın bulunduğu cihazda ayrıca 66w hızlı şarj desteği sunan 4.100mAh’lık bir de batarya bulunuyor. Maliyete önem gösterdiği için 5G desteği bulunmayan telefonda, microSD kart desteği, çift bant Wi-Fi, Bluetotth 5.2 gibi özellikler de mevcut.

İşletim sistemi olarak HarmonyOS 2.0 ile kutudan çıkacak olan telefonun 128GB dahili depolama alanına sahip modeli 645 dolardan, 256GB dahili depolama alanına sahip modeli ise 505 dolardan satışa sunulacak.

Acer TravelMate P2 : Dayanıklı tasarım ve üstün güvenlik