Huawei P50 Pro+ işte böyle görünecek

Huawei bu yılın ilerleyen dönemlerinde elektrikli araba yapmak istiyor

Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli tüm hatlarıyla ortaya çıktı. Karşınızda Huawei P50 Pro+ modeli!

2020 Huawei açısından büyük bir hayal kırıklığı oldu. Google servislerinin Huawei modellerinden çıkmasıyla birlikte Çinli üretici büyük bir çöküş yaşadı. App Gallery üzerine yapılan devasa yatırımlarla kaybettiği müşteri kitlesini geri kazanmaya çalışan Huawei, bunun karşılığını tam olarak alamadı.

Kısa bir süre önce yan markası Honor’ı elden çıkarmak zorunda kalan Çinli üretici, model yelpazesini de önemli oranda daralttı. Normal şartlara Huawei geride bıraktığımız 3 aylık süreç içerisinde orta segmente hitap eden pek çok cihaz tanıtırdı.

Fakat Çinli üretici, satışların azalmasından ötürü şu aralar kabuğuna çekilmiş durumda. Yine de tüm olumsuzluklara rağmen P50 serisi önümüzdeki günlerde tanıtılacak.

Huawei P50 Pro+ işte böyle görünecek

Peki P50 serisinin çatı modeli nasıl görünecek. Malum Huawei denildiğinde akla gelen ilk şey kamera oluyor. Muhtemelen P50 de kamerasıyla önemli bir başarı yakalayacaktır. Elbette bunu zaman gösterecek.

p50 pro

Fakat telefonun kamera tasarımının hayli havalı göründüğünü söylememiz gerekiyor. Muhtemelen bu model Türkiye’de satışa çıkmayacaktır. Çünkü genelde Huawei Pro segmentindeki Plus modellerini ülkemize getirmiyor.

Gerçi şu sıralar P50’nin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de önemli bir soru işareti diyebiliriz. Yine de bunu zaman gösterecek. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz. Bakalım Huawei Google Play sorununu bir şekilde aşmayı başaracak mı?

Android uygulamadan atma sorunu / Çözüldü