Söylenti: Huawei P40 ailesinin Avrupa fiyatları belli oldu

Huawei MatePad Pro 5G

Huawei’nin sıradaki üst seviye modelleri olması beklenen Huawei P40 ve P40 Pro hakkında kesin olmayan yeni bilgiler yayınlandı. Bu bilgilere göre ürünlerin Avrupa fiyatları cep yakalabilir.

Söylenti: Huawei P40 ailesinin Avrupa fiyatları belli oldu

Çinli Huawei, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında yer alıyor. Her ne kadar Amerikan hükümetiyle arasında sorunlar olsa da yoluna tam gaz devam etmeye kararlı. Bu bağlamda sıradaki ürünler olması beklenen Huawei P40 ve P40 Pro hakkında yeni bilgiler var.

Bu iki telefonun da 26 Mart’ta gerçekleştirilecek özel bir etkinlik ile resmiyet kazanması ve tüm detaylarının belli olması bekleniyor. İsmini vermek istemeyen bazı kaynakların belirttiğine göre ise Huawei P40 ‘ın 128GB’lık modeli 849 euro, P40 Pro’nun 256GB’lık modeli de 1139 euro fiyat etiketine sahip olacak. Tabii tekrar etmekte fayda var, bunlar kesin bilgiler değil.

Söylenti: Huawei P40 ailesinin Avrupa fiyatları belli oldu

Huawei, son yıllarda Leica ile yaptığı iş ortaklıkları neticesinde, mobil kamera tarafında, özellikle de mobil fotoğrafçılık tarafında büyük başarılara imza attı. Yakın zamana kadar video tarafında bazı sıkıntıları olsa da bunları da gidermeyi başardı ve sıradaki telefonlarıyla neler yapacak merak konusu. Zira P40 serisinin sloganı olarak şu an “Vizyon sahibi fotoğrafçılık” ibaresi kullanılıyor.

Eldeki bilgilere göre bu iki telefonda da Kirin 990 çipseti olacak. P40 Pro’nun ana kamerası olarak 52MP’lik bir sensörden söz ediliyor. Ek olarak, P40 Pro’nun bir de Premium sürümü olabilir ve bu modelde de 5 önemli kamera olabilir. Detaylar oldukça paylaşacağız.

Yeni Nokia XpressMusic telefon geliyor!