Galaxy S10 reklamı sızdı!

Galaxy S10 reklamı

Samsung’un 20 Şubat yani yarın tanıtacağı Galaxy S10 modelleri hakkında bugün son sızıntı geldi diyebiliriz. Galaxy S10 reklamı sayesinde telefonun öne çıkan tüm özellikleri sızdırıldı.

Samsung, yarın düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 E modellerini tanıtacak. Tanıtımına saatler kala Galaxy S10’un özelliklerini ön plana çıkaran reklam yayınlandı. Bu reklamda Galaxy S10’un ön plana çıkan bazı devrimsel özelliklerinden bahsediliyor.

Galaxy S10 reklamında telefonun ekrana gömülü parmak izi okuyucusundan bahsediliyor. Galaxy S10 Plus’ın sergilendiği reklamda ön tarafta iki arka tarafta ise üç kameraya dikkat çekiliyor.

Honor Türkiye Instagram hesabı hacklendi!

Telefonun en yenilikçi özelliği ise kablosuz şarj olacak. Galaxy S10’un kablosuz şarjı sayesinde Galaxy Buds ve diğer kablosuz şarj destekli telefon ve cihazlar şarj edilebilecek.

Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB RAM‘den gücünü alacak olan Galaxy S10’un reklamını aşağından izleyebilirsiniz. Bakalım Samsung, bu özelliklerin yanında farklı özellikleri de telefona ekleyecek mi?

İşte Galaxy S10 reklamı!