Huawei P30 ikili renk seçeneklerine kavuşuyor!

Huawei P30

Huawei’nin amiral gemisi Huawei P30, dual tone olarak isimlendirilen ikili renk seçeneklerine kavuşuyor. Peki, bu renkler telefonda nasıl görünecek?

Huawei, renk seçenekleri konusunda kullanıcılara çok fazla tercih sunması ile yıllardır beğenileri üzerine topluyor. Firmanın amiral gemisi modeli P30’da da aynı anlayışı benimseyen Çinli firma, farklı renkleri kullanıcılar ile buluşturmuştu. Firmanın şimdilerde ise dual tone adı verilen bir renk üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Google, Pixel modellerinin arka bölümünde çift renk kullanıyor. Telefonun arka bölümünün bir kısmı mat koyu siyah iken, üst bölümlere doğru parlak siyah renge yer veriliyor. Dual tone yani ikili ton olarak isimlendirilen bu tasarıma şimdi de Çinli firma geçiş yapacak gibi görünüyor.

iOS 13.1 Beta güncellemesi yayınlandı!

Huawei bu renk seçeneklerini şahsen çok beğendiğim gradient renkli modelinde ve siyah modelinde uygulayacak. Gradient modelinin üst yani kamera bölümüne doğru olan bölümü daha çok turkuaz rengine kaçacak.

PixelSnap 2019 08 28 at

Siyah renk seçeneğinde ise telefonun arka bölümünün yarısından fazlası beyaz, kameranın olduğu bölüme doğru ise siyah renkleri kullanılacak. Oldukça hoş görünen bu renk seçeneklerinin henüz ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.
PixelSnap 2019 08 28 at

Peki, siz bu renk seçenekleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dual tone renk seçenekleri telefonun Premium görünümüne olumsuz etki yapar mı?