Galaxy A70s ilk sertifikasını aldı

galaxy a70s

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunması beklenilen modellerin Galaxy A70s ilk sertifikasını aldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere, Samsung çok satan A serisini biraz daha çeşitlendirmek istiyor. Bu kapsamda hali hazırda satışta olan A30, A50 ve A70 modellerine S versiyonlarını da eklemek düşüncesinde.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Galaxy A70s Geekbench raporlarında ortaya çıkmıştı. İşte bu model, geçtiğimiz gün ilk sertifikasını aldı.

SM-A707F model numarasıyla Wi-Fi Alliance’da ortaya çıkan telefon ilk sertifikasını almış oldu. A70s beklenildiği üzere çift bantlı Wi-Fi desteğine sahip olacak ve 802.11 ac standartlarını destekleyecek. Ek olarak telefonun Android 9 Pie ile geleceği de kesinleşmiş oldu.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. S serisi yeni A modellerindeki en büyük artı kamera tarafında karşımıza çıkacak. Örneğin A70s’te Samsung’un yeni 64MP’lik ISOCELL GW1 sensorünü kullanacağı iddia ediliyor. Elbette bunların şimdilik bir iddiadan ibaret olduğunu ve Güney Koreli şirket tarafından henüz doğrulanmadığını unutmamak gerekiyor.

Galaxy M serisi için 6000 mAh batarya desteği!