Huawei nova 9 Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Huawei Nova 8i özellikleri resmi lansmandan önce sızdırıldı!

Huawei’nin bir süre sonra Avrupa’da satışa sunacağı nova 9 modelinin fiyatı ortaya çıktı.  İşte detaylar.

Huawei nova 9 Avrupa fiyatı ortaya çıktı. Kısa bir süre öncesine kadar akıllı telefon pazarında zirveye oynayan Huawei şu sıralar zor günler geçiriyor. Mobil pazardan çekilmek ile çekilmemek arasındaki ince çizgide gidip gelen Çinli üretici, bir süre önce nova 9 ve nova 8i modellerini Avrupa’da satışa sunacağını açıklamıştı.

Geçtiğimiz gün nova 9 modelinin Avrupa fiyatı ortaya çıktı. Amazon Prime’da yapılan ve bir süre sonra kaldırılan listelemeye göre nova 9 modelinin Almanya fiyatı 499 euro olacak. Evet yanlış okumadınız 499 euro.

Huawei nova 9 Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Hali hazırda Huawei’nin satışlarının düşmesinin temel nedeni Google servislerinden yoksun olması. Nitekim nova modelinde de Google servisleri yer almıyor.

Huawei nova 9 Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Dolayısıyla etiketin bu kadar yüksek olduğunu gördüğünüz zaman aklınıza şu soru gelebilir. Acaba Huawei modellerinde Google servisleri sunulmaya başladı mı? Hemen cevaplayalım. Hali hazırda satışa sunulan ya da sunulacak olan Huawei modellerinde Google servisleri yer almıyor.

Peki Google servislerinin yer almadığı bir telefon için böyle yüksek bir etiket belirlemek ne derece mantıklı? Bu sorunun yanıtını da sizlere bırakıyoruz.

Keza bu telefonun Türkiye fiyatı da yaklaşık olarak 7 bin TL olacaktır.

Robot köpeklere silah ekleniyor! Korkulan senaryo gerçek olabilir