Huawei P20 (P11)’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

huawei p20

Bildiğiniz gibi Huawei çok yakında yeni bir akıllı telefon satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar çeşitli sızıntı ve söylentilerle karşımıza çıkan telefon, bazen Huawei P11 bazen de Huawei P20 olarak ortaya çıkıyor. Telefonun çıkışına kısa bir süre kalmış olsa da hala telefonun hangi isimle piyasaya sürüleceği netlik kazanmış değil. Telefonun ismi hakkındaki bu belirsizlik sürse de, yeni gelen bilgiler sayesinde telefonun çıkış tarihi netlik kazandı.

Huawei P20 (P11) 27 Mart’ta çıkacak

Huawei’nin yeni amiral gemisi telefonlarını Barselona’da yapılacak MWC 2018 fuarında tanıtması bekleniyordu. Ancak gelen son haberler telefonların MWC 2018’de tanıtılmayacağını kesinleştirdi. Şirket bunun yerine 27 Mart’ta Paris’te düzenleyeceği özel etkinlikle yeni amiral gemisi telefonlarını tanıtacak.

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yapılacak özel etkinlikte telefonun üç farklı versiyonunu tanıtması bekleniyor. Söylentilere göre telefonun çıkacak modellerinin P20 (P11), P20 Plus (P11 Plus) ve P20 Lite (P11 Lite) olması bekleniyor.

Bildiğiniz gibi Huawei çok yakında yeni bir akıllı telefon satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar çeşitli sızıntı ve söylentilerle karşımıza çıkan telefon, bazen Huawei P11 bazen de Huawei P20 olarak ortaya çıkıyor.

Alcatel 5’in Yeni Görüntüleri Sızdırıldı