Huawei nova 13 ve 13 Pro Tüm Detaylarıyla Görüldü

Huawei nova 13 Pro

Huawei’nin 22 Ekim’de resmi olarak tanıtacağı yeni akıllı telefonları Huawei nova 13 ve 13 Pro’nun tasarımlarını net bir şekilde gösteren görseller yayınlandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Huawei, önümüzdeki günlerde akıllı telefonlarına iki yeni model daha ekleyecek. Son haftalarda çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Huawei nova 13 serisi, 22 Ekim’de resmi olarak tanıtılacak.

Huawei nova 13 ve 13 Pro’nun lansmanını daha bir hafta olsa da Huawei daha şimdiden iki telefonu da ön siparişe, daha doğrusu ön kayıta açtı. Bu iki telefonun satış sayfalarının yayına alınmasıyla birlikte, her ikisinin de tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren yeni görselleri ortaya çıktı. Öte yandan bu görsellerle birlikte telefonların renk seçenekleri de gözler önüne serildi. nova 13 serisi, dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak: mor, yeşil, beyaz ve siyah. nova 13 serisinin tasarımı, öncülüyle oldukça benzer görünüyor.

huawei nova 13 1

Huawei nova 13 ve 13 Pro şimdiden ön kayıta açılmış olsa da her iki telefonun da teknik özellikleri hakkında bilinler oldukça kısıtlı. Ancak sızdırılan bu görsellerde, nova 13’te üç, 13 Pro’da dört lens olduğunu görüyoruz. Gerçi gelen bilgiler, bu lenslerden birinin Laser AF sensör olabileceğini söylüyor. Bu yüzden standart modelde çift kamera, Pro modelinde ise üçlü kamera olacağını varsayabiliriz. Bu kamera sistemlerinin ana lenslerinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor.

Telefonların yonga setleri ve bataryaları gibi detaylarsa şimdilik netlik kazanmış değil. Ancak tüm bu sorular 22 Ekim’de cevap bulacak.

huawei nova 13 pro 2

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor