vivo X200 Serisine İlgi Büyük

vivo X200 Pro+

Dün resmi olarak tanıtılan vivo X200 serisi ilk gün satışlarıyla vivo’nun yüzünü güldürürken, özellikle Pro modelleri kullanıcılardan büyük ilgi gördü.

vivo, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını dün resmi olarak tanıttı. Bu yıl standart vivo X200’ün yanı sıra bir Pro modeli, bir de Pro mini modeli satışa sunuldu. Şirketin bu yıl iki farklı Pro modeli çıkarmış olması beklenenden de iyi sonuç verdi. vivo, bugün bir açıklama yaparak, X200 serisinin satıştaki ilk gününde kullanıcılardan büyük ilgi gördüğünü, bu sayede ilk gün satışlarının beklediklerinin de çok üstünde olduğunu açıkladı. vivo X200 serisinin ilk gün satışları, öncülünden yüzde 150 daha yüksek. Bunun başlıca sebebi ise Pro modellerinin satış rakamlarında yaşanan büyük sıçrama. Bu yıl Pro modellerinin ilk gün satışları, geçtiğimiz yılki modellere kıyasla yüzde 200 daha yüksek oldu. Bu da vivo’nun yüzünü güldüren bu tablonun ortaya çıkmasını sağladı.

Vivo X200 Pro

vivo X200 serisi, MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ü kullanan ilk telefonlar olmalarıyla ön plana çıkıyorlar. Dimensity 9400’in, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek Snapdragon 8 Elite (Snapdragon 8 Gen 4)’e oldukça yakın bir performans sunduğu söyleniyor. Bu yüzden vivo X200 modelleri, bu yeni jenerasyonun ilk modelleri olmalarıyla dikkat çektiler.

Şimdi asıl soru bu etkileyici satış performansının sonraki günlerde de devam edip etmeyeceği. Çünkü önümüzdeki günlerde rekabet çok daha kızışacak. Snapdragon 8 Elite’in tanıtılmasıyla birlikte yeni amiral gemisi modeller üst üste gelecek. Böylece kullanıcıların önündeki seçenekler de bir anda artmış olacak. X200 modellerinin bu artan rekabet içinde ayakta kalıp kalamayacağını bekleyip göreceğiz.

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor