Huawei Nexus’ta 128 GB depolama seçeneği!

huawei nexus 6 ozellikleri

Google’ın yeni Nexus modellerinden birini Huawei üretecek. Ortaya çıkan yeni bir iddiaya göre Huawei Nexus modelinde 128 GB depolama seçeneği yer alacak. Peki 128 GB depolama seçeneğinin fiyata etkisi ne olacak? Huawei Nexus modeli hakkında en son bilgiler haberimizde.

huawei-nexus-6-ozellikleri

Yeni Nexus modelleri için Google tarihi kesinleştirdi. Basın mensuplarına dağıtılmaya başlanan davetiyelerde 29 Eylül Salı günü işaret ediliyor. Türkiye saatiyle akşam saat 19.00’da başlayacak olan etkinlikte yeni Nexus modellerinin yanı sıra Android 6.0 Marsmallow’un güncelleme takvimi ve yeni Chromecast 2’nin duyurulması bekleniyor. Ancak şimdiki konumuz Huawei Nexus’un yeni depolama seçeneği.

16, 32 ve 64 GB depolama alanlarına alıştık. Bazı üreticiler ise nadiren 128 GB depolama alanı sunuyor. Apple bundan bir tanesi. Fakat Google şimdiye kadar 64 GB’ın üstüne hiç çıkmamıştı. Bugün ortaya çıkan bir bilgiye göre Huawei Nexus, 128 GB depolama seçeneği sunacak. Huawei’nin üreteceği yeni telefonun Nexus 6P olarak adlandırılması bekleniyor. Çünkü cihazda 5.7 inç büyüklüğünde bir ekran kullanılacak. Bu da cihazın phablet kategorisine girdiğini gösteriyor. Phablet kategorisinde bir cihaz için 128 GB depolama alanı kulağa oldukça güzel geliyor.

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Nexus modellerinde 32 GB ve 64 GB depolama alanları arasında yaklaşık 50 Dolarlık bir fiyat artışı oluyordu. Şimdi ise bahsettiğimiz rakam 128 GB. Dolayısıyla en az 50 Dolarlık bir fiyat artışı olacağını söyleyebiliriz. Nexus cihazların en büyük avantajı fiyat seviyeleri olduğu için 128 GB Nexus’un fiyattan taviz veresi gerekiyor.

Xperia Z5’in dikkat çeken 5 özelliği!