Özel olduğu sanılan ama özel olmayan telefon: Nexus 6P Special Edition!

nexus 6p special edition

Huawei yapımı Nexus 6P’nin özel bir sürümünün piyasada olacağı uzun zamandan beri söylenmekteydi. Bugün itibariyle konuyla ilgili olarak yeni bilgilere ulaştık.

Gelen bilgilere göre telefon sadece Japonya’ya özel olmayacakmış. Yani her Ülke’de Nexus 6P Special Edition’u göreceğiz.

Bu Ülkeler arasında: ABD, Hindistan, Fildişi Sahili, Japonya, Avustralya, Kanada vs. gibi Ülkeler de yer alıyor. Yani telefon Hindistan’a özgü de olmayacak.

Huawei, Nexus 6P Special Edition’uyla Herkesi Özel hissettirecek. Bu konuda bir çalışma yaptığı açıkça görülüyor. Hindistanlı Kullanıcılar ayrıca telefonu, Hindistan’ın Amazon’u olarak bilinen Flipkart üzerinden de satın alabilecek.

Telefonu Flipkart üzerinden satın alırsanız, 29 Aralık’tan önce cihaza kavuşmanız mümkün olmayacak. Yeni yılla beraber tüm Dünya’da Özel Model Nexus 6P Special Edition, satışa çıkacak. Telefonun satış fiyatı 660 Dolar yaklaşık olarak 1925 TL.

Nexus 6P Special Edition şu renk seçeneklerine sahip olacak:

Alüminyum, Grafit ve Orman Rengi.

Nexus 6P Special Edition şu Depolama Seçeneklerine sahip olacak:

32, 64, 128 GB Dâhili Depolama Alanı seçenekleri ile Nexus 6P Special Edition satışa çıkacak.

Bilgi Kırıntısı:

Flipkart Nedir?

Hindistan’ın önemli e-ticaret Şirketlerinden biri olan Flipkart, 5. tur yatırımda toplam olarak 200 milyon dolarlık bir yatırım alarak ilk kez dikkatleri üzerine çekmişti.

Hindistan’ın Amazon’u olarak kabul gören Şirket, bugüne kadar Hindistan’da bir e-ticaret Şirketinin aldığı en yüksek yatırımı alarak bir ilke imza atmış oldu.

Şirkete yatırım yapan firmalar arasında: Nasper, Tiger Global, Accel Partners ve Iconiq Capital yer alıyor. Flipkart aldığı yatırımı teknolojik geliştirmelerde kullanacağını belirtti. Tedarik Zinciri, Personel Eğitimi ve yeni İş Alımlarında da bu yatırımdan faydalanacaklarını Flipkart, söylüyor.

One Plus X Bugün Sürprizi patlatacak!