Honor 8 için Android Oreo güncellemesi yayınlandı!

Honor 8

Honor 8 için Android Oreo güncellemesinin dağıtımına bugün başladın. Honor 8 için Android Oreo güncellemesi ilk olarak Hindistan’daki kullanıcılara sunulmuş durumda. Peki, bu güncelleme ülkemize ne zaman gelecek?

Ülkemizde resmi olarak satışa sunulmayan Honor 8, yurtdışında sunduğu özellikler ile büyük beğeni toplamıştı. Uygun fiyatı ile dikkat çeken Honor 8, 5.2 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü 8 çekirdekli HiSilicon Kirin 950 yonga seti ve 3 GB RAM‘den alan Honor 8, kutusundan Android Nougat ile çıkmıştı.

Honor 8 için Android Oreo güncellemesi çıktı!

Android Oreo güncellemesini alacak modeller arasında yer alan Honor 8, bugün nihayet Android Oreo güncellemesi ile tanıştı. Honor 8 için Android Oreo güncellemesi şimdilik ilk etapta Hindistan’da indirime sunulmuş durumda. 2.33 GB büyüklüğündeki bu güncelleme ile Android Oreo’da tüm API’lar sisteme eklendiği gibi performans iyileştirilmeleri de yapılıyor.

Honor 8 için Android Oreo

OTA üzerinden sunulan bu güncelleme ile EMUI 8.0 arayüzü de sisteme ekleniyor. Önümüzdeki günlerde Avrupa ülkelerinde satılan Honor 8 modellerine de geleceği düşünülen Oreo güncellemesi, Honor için büyük bir başarı olacak.

Honor Play Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Güncelleme konsunda hem Huawei hem Honor güzel işlere imza atıyor. Şimdi bu 3-4 aylık süreçte Huawei ve Honor’un hızlı bir şekilde Android 9.0 Pie güncellemesini amiral gemisi modellere sunması çok büyük önem arz ediyor. Bakalım Çinli dev güncelleme konusundaki başarısını bu yılda da devam ettirebilecek mi?