Huawei Mate V bu yıl içerisinde çıkacak

Huawei Mate V bu yıl içerisinde çıkacak

Huawei’nin yeni katlanabilir ekranlı modeli Mate V’nin bu yıl içerisinde çıkacağı iddia edildi. Peki Mate V ne gibi özelliklere sahip olacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Huawei Mate V bu yıl içerisinde çıkacak. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Huawei için 2021 adeta kayıp bir sene oldu. Şimdiye kadar geçen zaman dilimine baktığımızda Huawei’nin özellikle global pazarda yokları oynadığını söyleyebiliriz.

Yılın ilk yarısında tanıtılması beklenen P50 ailesi çok geç tanıtıldı. Normalde yılın son çeyreğinde tanıtılacak olan Mate serisi belki de hiç tanıtılmayacak. Yılın geneline yayılan orta segment modellerden hiçbirini göremedik. Kısacası Huwei sanki mobil pazardan tamamen vazgeçmiş gibi bir görüntü çizdi.

Huawei Mate V 1

Huawei Mate V bu yıl içerisinde çıkacak

Fakat bunca olumsuz noktaya rağmen Huawei’nin bu yıl içerisinde önemli bir model çıkacağına olan inanç da yüksek. Sızdırılan son raporlara göre Huawei’nin dikey olarak katlanabilen modeli Mate V bu yıl içerisinde gelecek.

Dürüst olmak gerekirse bu küçük bir ihtimal. Keza yılın bitmesine 3 ay kalmış. Huawei’nin hali hazırda duyurduğu bir etkinlik yok. Etkinlik bir kenara telefon namına sızdırılan pek bir bilgi de yok.

Dolayısıyla Mate V’nin yıl içerisinde çıkması biraz zor görünüyor. Hadi çıktı diyelim, global pazara gelmesi neredeyse sıfıra yakın bir ihtimal. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz. Belki Huawei bizleri yanıltacak bir hamleye imza atar.

iPhone 13 Pro videoda rakip tanımıyor!