5G uyumlu telefonlar burada!

5G uyumlu telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Yeni nesil mobil iletişim teknolojisi 5G için bir çok telefon duyuruldu. Biz de sizlerin karşısına 5G uyumlu telefonlar ile çıkıyoruz. Bakalım 5G uyumlu telefonlar hangileriymiş? Hangi modeller 5G teknolojisini gerçek anlamda destekleyecek?

Avrupa ve Amerika’da bu yılın sonlarına doğru Türkiye’de ise 2020 yılında geçiş yapılacak olan 5G teknolojisi, mobil iletişimde yeni bir devri başlatacak. LTE ile yüksek hızları görmemizin ardından 5G ile daha düşük ping süreleri ve daha geniş kapsama alanları kullanıcılara sunulacak. Ancak LTE destekli telefonlar 5G’yi desteklemeyecek.

Apple’ın en tepe modeli iPhone Xs Max bile maalesef ki 5G’ye gerçek anlamda destek veremeyecek. Bu yüzden MWC 19 etkinliğinde 5G uyumlu telefonlar sergilendi. Biz de bu 5G uyumlu telefonları sizler için bir araya getirdik.

Huawei 5G çözümleriyle hayatı hiç olmadığı kadar hızlandıracak – MWC 2019

Bu telefonlar sahip olduğu Snapdragon X50 modem sayesinde 5G teknolojisinini gerçek ve tam anlamda destekliyor. Listenin sonlarına doğru 2019 yılında tanıtılacak olan ancak 5G’yi kesin desteklemesi beklenen modelleri de göreceksiniz.

5G uyumlu telefonlar hangileri?

Huawei Mate X

5G uyumlu telefonlarDiğer telefonlar için lütfen sayfa değiştiriniz.