Huawei Mate 10 Plus işte böyle görünecek

huawei

Huawei’nin kısa süre sonra tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Huawei Mate 10 Plus için bazı yeni görseller sızdırıldı. İşte detaylar.

Bir süredir yeni amiral gemisi modelleri üzerinde çalışan Huawei artık geri sayıma başladı. Zira Huawei Mate 10 ve Huawei Mate 10 Plus modellerinin tanıtılmasına artık sayılı günler kaldı. Önümüzdeki ay resmiyete kavuşacak olan bu cihazlar, Huawei’nin yeni tasarım çizgisinin de ilk örnekleri olacak.

Peki Huawei Mate 10 Plus nasıl bir görünüme sahip olacak? Aslında şimdiye kadar gerek Mate 10 gerekse de Plus modeliyle ilgili bir çok sızıntıya şahitlik ettik. Fakat bu seferki görseller, direkt olarak tanıtım esnasında kullanılması planlanan posterleri bizlere gösteriyor. İlgili görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2017-09-27 17.09.02 Ekran Resmi 2017-09-27 17.09.12

Bu modelin Huawei Mate 10 Plus olduğunu hemen belirtelim. Zira telefonun 5.9 inçlik EntireView isimli yeni ekran teknolojisini kullandığını da söyleyelim. Bildiğiniz üzere her üretici yeni ekran teknolojisine bir isim veriyor. Örneğin Samsung Infinity Display derken, LG ise Full Vision ismini kullanıyor. Öyle görünüyor ki bu alanda Huawei’nin tercihi ise EntireView olmuş.

Görsellerde dikkat çeken bir diğer nokta da telefonun arka kısmında bulunan LEICA logolu çift ana kamera. Zaten Huawei’nin amiral gemisi modellerin LEICA logolu kamera modüllerini kullanmasına alıştık. O yüzden bu durumun pek de büyük bir sürpriz olmadığını söyleyebiliriz.

Bakalım Mate 10 serisi, iPhone X’e rağmen başarılı olabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.