Huawei Mate 20 Pro için yeni görseller sızdırıldı

mate 20 pro

Huawei’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Mate 20 Pro için yeni görseller sızdırıldı. İşte Huawei Mate 20 Pro için sızdırılan görseller.

Global pazarda en çok telefon sevkiyatı gerçekleştiren 3 isimden biri olan Huawei, yeni amiral gemisi modeli için gün sayıyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene satışa sunulan P20 Pro, 3 ana kameralı modülü ile ses getirmeyi başarmıştı. Çinli üretici, bu yılın son çeyreğinde satışa sunacağı Huawei Mate 20 Pro modeliyle de aynı etkiyi yaratmaya çalışacak.

Huawei Mate 20 Pro tasarımıyla öne çıkacak

Mate 20 Pro hakkında şimdiye kadar pek çok söylentiyle karşılaştık. Telefonun tasarımından, teknik özelliklerine kadar geniş bir skalada önemli bilgilerin açığa çıktığını söylemek yanlış olmaz.

Son olarak Huawei Mate 20 Pro için bazı yeni görseller sızdırıldı. Sızdırılan görsellerde telefonun kavisli ekranı ve P20 Pro’ya oranla genişleyen çentiği dikkat çekiyor. Bilindiği üzere bu çentiğin genişleme sebebi, Huawei’nın yeni yüz tanıma teknolojisi.

Çinli üretici geçtiğimiz aylarda Apple’ın FaceID’sinden çok daha verimli olduğunu iddia ettiği kendi yüz tanıma teknolojisini tanıtmıştı. Muhtemelen bu yüz tanıma teknolojisinin kullanılacağı ilk model Huawei Mate 20 Pro olacak.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Mate 20 Pro için sızdırılan görsellerle başbaşa bırakalım. Bu arada dip not olarak belirtelim. Huawei, Mate 20 Pro ile birlikte Mate 20 modelini de tanıtacak.

Yeni iPhone modelleri beklenenden pahalı olacak