Huawei katlanabilir telefonu Samsung’dan önce duyurabilir

motorola also working on a foldable smartphone1400

Gelecek yılın başında, katlanabilir telefonun başındaki isimler Huawei ve Samsung olacak. Ancak iddialara göre beklenenin aksine Çinli şirket, Samsung’dan önce davranabilir.

Huawei katlanabilir telefonlara çok önem veriyor

Teknoloji severler olarak katlanabilir telefonlar büyük heyecanla bekliyoruz. Yıllardır fuarlarda görebildiğimiz konsept, gerçek olmak üzere. Ve Samsung bu pazarda şüphesiz en iyi ve en tecrübeli. Güney Koreli teknoloji devinin yıllardır bu konsept üzerinde mesai harcadığını biliyoruz. Fakat rekabet de işin gerçeği ve Samsung’un hemen ardında Huawei bekliyor.

Bugüne kadar Samsung’un önce davranıp CES’te duyuruyu yapacağını düşünüyorduk. Ancak endüstri kaynaklarına göre Huawei, bu pazarda ciddi gelecek görüyor ve cihazı tam olarak hazır olmasa bile erkenden piyasaya sürüp ilk olmak istiyor. Böylece sektörde dikkatleri çekebileceğini düşünen Çinli şirket, rekabeti kızıştıracak.

Öte yandan Samsung’un katlanabilir telefonu hakkında pek çok bilgiye sahip olmamıza rağmen, bu ilginç modelde böyle bir durum söz konusu değil. Cihaz şimdilik kendini gizliyor, fakat görünüşe göre çok sürmeden yeni bilgiler elimize ulaşacak.

Tüm cihazları etkileyen bir Bluetooth güvenlik açığı keşfedildi