Huawei HiCare ile cihazınızın tüm nimetlerinden yararlanın

hu4

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Huawei, yalnızca hazırladığı başarılı modellerle değil, aynı zamanda teknoloji severlere sunduğu çeşitli çözümlerle de adından sıklıkla söz ettiriyor. Bu videomuzda size Huawei HiCare uygulamasındna söz ediyoruz.

İşte Huawei, hazırladığı HiCare isimli uygulamasıyla her zaman en güncel, en sorunsuz ve en gelişmiş akıllı telefon deneyimini yaşamanızı istiyor. Cihazınızda hiçbir sorun olmadan, her özelliğin farkında olmanızı ve telefonunuzdan maksimum düzeyde verim almanızı hedefliyor.

HiCare’i ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Türkçe dil desteği ve akıcı arayüzü sayesinde gerek yazılımsal gerekse de donanımsal konuda pek çok detaya rahatlıkla erişebiliyorsunuz.

Uygulamanın ana ekranında 3 önemli başlık var. Bunlar: Öneriler, Servis ve Ben.

Öncelikle, bu uygulamadan yüksek verim alabilmek için “Ben” başlığına giderek Huawei profilinizle kayıt olarak cihazınızı tanıtabilirsiniz. Ardından “Öneriler” başlığına tıkladığınızda, çeşitli kullanım ipuçlarıyla karşılaşıyorsunuz. Fotoğraflarınızı hızlıca aramaktan arayüz detaylarına, ekran kilidi ayarlarından çeşitli özelleştirmelere kadar işinize yarayacak pek çok detay burada yer alıyor.

“Servis” kısmına adım attığımızda ise, oldukça detaylı bir bakım – yardım bölümünün mevcut olduğunu görüyoruz. Her elektronik eşya gibi akıllı telefonlarda da zaman zaman sorunlar belirebilir. Bu sorunları bazen kendiniz çözebilir bazen de profesyonel yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte “Servis” başlığı, istenmeyen durumlar oluştuğunda kolaylıkla atlatabilmeniz için size çeşitli seçenekler sunuyor.

hu4

Örneğin, Akıllı Tanılama başlığına giderek cihazınızın çeşitli donanım bileşenlerini test ederek çalışıp çalışmadıklarını görebilirsiniz. Yine sistem güncellemeden veri yedeklemeye kadar pek çok seçenek burada sizi bekliyor.

İsterseniz canlı sohbet başlatarak cihazınız hakkında bilgi alabilir, isterseniz de yedek parça fiyatlarını öğrenebilir, isterseniz de size en yakın yetkili servisi öğrenerek cihazınızı onarıma gönderebilirsiniz. İstelik onarım ve bakım süreçleri de yine HiCare uygulaması üzerinden takip edilebiliyor.

Toparlamak gerekirse Huawei, teknoloji severlere gelişmiş akıllı cihazlar sunarken bir yandan da bu cihazlardan tam verim almalarını, yaşanabilecek herhangi olumsuz bir durumda da sorunları kolaylıkla çözerek hayatlarını daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.

İyi seyirler.

TP-Link MiFi M7200 4.5G LTE inceleme