Huawei G10 canlı olarak görüntülendi

huawei g10

Akıllı telefon pazarının en çok sevkiyat gerçekleştiren 3. ismi konumundaki Huawei’nin yeni modeli Huawei G10 canlı olarak görüntülendi.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet, üreticileri model yelpazesini sürekli güncel tutmaya zorluyor. Çünkü kullanıcılar daima yeni teknoloji ürünü cihazlar bekliyor. Bu beklentiyi karşılamanın tek yolu ise mevcut model çizgisini yıl aşırı güncellemekten geçiyor. Model yelpazesini sürekli güncelleyen firmaların başında da Huawei geliyor.

Çin’de zirvede, global pazarın ise 3. sırasında bulunan Huawei şu aralar 2 farklı akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Bunlardan birincisi amiral gemisi sınıfına hitap eden Mate 10’ken, diğeri ise orta segment bir model olan Huawei G10.

Huawei G10 ilk olarak geçtiğimiz günlerde TENAA üzerinde Maimang 6 kod ismi ile ortaya çıkmıştı. Hem ön, hem de arka tarafında çift kamera modülü bulunduran telefon bu özelliği sayesinde dikkatleri üzerine çekmişti.

22 Eylül’de tanıtılması beklenen Huawei G10 için geçtiğimiz gün bazı yeni görseller sızdırıldı. Bu canlı görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

huawei g10

Huawei G10’un tasarım açısından son derece başarılı bir cihaz olduğunu söylemek mümkün. Çerçevesiz bir tasarıma sahip olmasa da hem yan hem de alt-üst çerçeveler son derece ince. Zira bu cihazın orta segmente hitap ettiğini düşünecek olursak, tasarım çizgisinin de yeterli olduğunu söylememiz mümkün.

Huawei G10’un Çin dışında hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil.