Oreo’lu Galaxy S8 Geekbench’te Görüldü

nokia s8 vs galaxy s8

Bir aydan kısa süre önce duyurulan Android Oreo, Galaxy S8 üzerinde çalışırken görüldü. İşte Oreo’lu Galaxy S8 ve benchmark puanı.

Samsung, Oreo güncellemesi için düğmeye bastı. Başta Note 8 ve S8 ailesi için çalışmalara hız veren şirketin konuyla ilgili çalışmaya başladığı geekbench testinde ortaya çıktı. GalaxyClub’da paylaşılan görüntü, Oreo’lu Galaxy S8’i ortaya koydu.

Eski amiral gemisi, tek çekirdek testinden 2029, çok çekirdek testinden 6845 puan aldı. Ayrıca Güney Koreli şirket, Note 8, S8+ ve S7 ailesi için de hızlı davranmak için çaba sarf ediyor. Samsung tarafında ilk güncelleme alacak cihazlar bunlar olacak. Daha sonrasında ise A, J ve C serilerinden bolca model Oreo’lu olacak. Çıkışının üzerinden 2 yıldan fazla zaman geçen Galaxy S6 ve Note 5’se Android’in 8.0 Oreo sürümünden faydalanamayacak.

Markalar 8.0 güncellemesiyle boğuşurken Google ekim ayından Pixel 2’lerle beraber 8.1’i çıkartmak istiyor. İddialar doğruysa birkaç haftaya kalmadan 8.1 Oreo da çıkmış olacak. Bu durumda bazı modeller doğrudan 8.1’e atlama alabilirler. Ancak bunu zaman gösterecek.

Samsung-Galaxy-S8-Android-8.0-Oreo-677x540