Huawei G10’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

huawei portada

Huawei’nin bir süredir üzerinde çalıştığı orta seviye çift ön ve arka kameralı Huawei G10’un çıkış tarihi sızdırıldı. Tarih ve özellikler haberimizde.

Kısa bir süre önce Çin’in sertifika kurumu TENAA’nın onayını alan 5.9 inçlik yeni Huawei akıllı telefon, kullanıcılarla buluşmak için gün sayıyor. Çift ön ve arka kameralara sahip olan Huawei G10, özellikleri ve tasarımıyla beğeni kazanabilmiş durumda.

Çin’in sosyal medyası Weibo’da yayınlanan poster görüntüsüne göre orta seviye cihaz 22 Eylül’de tanıtılacak. Görüntülerin G10’a ait olduğu belirtilmiyor fakat posterdeki telefonun uzun yapısı bize G10’un 18:9’luk oranını hatırlatıyor.

Huawei G10'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Öte yandan hem TENAA veritabanından hem de başka kaynaklardan elde ettiğimiz bazı bilgiler bulunuyor. Bunlardan bazıları şunlar; 5.9 inç Full HD EntireView ekran, 16 MP arka ve 13 MP çift ön kameralar, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama, 3240 mAh pil. Telefonda yer alan 16 ve 13 MP’lik bu kameralara 2’şer MP’lik ikinci kameralar eşlik ediyor. Bu düşük çözünürlüklü sensörler, bokeh efekti oluşturmanıza yardımcı olacak. Bu sayede özçekim yaparken de iyi portre fotoğrafları ortaya koyabileceksiniz.