Huawei FreeBuds Pro tanıtıldı! Tasarım AirPods Pro’dan hallice!

Huawei FreeBuds Pro

Huawei’nin AirPods Pro rakibi yeni kulaklığı Huawei FreeBuds Pro tanıtıldı. Bakalım bu kulaklık müzik severlere neler sunuyor?

Huawei yeni yazılımlarını tanıttığı Huawei Geliştirici Konferansı etkinliğinde yeni ürünlerini de sergiledi. Son dönemde tanıttığı kulaklıklar ile beğeni toplayan firma, şimdi de AirPods Pro’yu andıran tasarıma sahip Huawei FreeBuds Pro ile karşımıza çıktı. Dünyanın ilk gerçek kablosuz stereo kulaklığı olan bu model bakalım bizlere neler sunuyor?

Donanım ve yazılımla entegre bir çözüme sahip olan yeni TWS kulaklıklar, optimum gürültü önleme performansı sunmak için kullanıcının yakın çevresine göre ortam gürültüsünün türünü akıllıca tanımlıyor ve üç profil (Genel, Rahat ve Üstün) arasında geçiş yapıyor.

HarmonyOS 2.0 duyuruldu! Huawei Android’e rakip olacak!

FreeBuds Pro, 40 dB’lik sektör lideri gürültü giderme oranıyla bir Huawei ses ürününde şimdiye kadarki en iyi gürültü engelleme performansını sunuyor.

Android, iOS ve Windows ile gerçekleştirilen Çift Bağlantı, kullanıcıların tek bir markaya bağlı kalmadan cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabileceği anlamına geliyor.

Yeni hareket kontrolü, kullanıcıların kübik kulaklık gövdesinde bir kaydırma veya sıkıştırma yaparak kulaklıkları kolayca kontrol etmesine olanak tanıyor.

Huawei FreeBuds Pro

199 eurodan satışa sunulacak olan bu model kullanım süresi açısından da kullanıcısını tatmin ediyor. Kulaklık ANC ile 4,5 saat, ANC olmadan ise tam 8 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Hazne ile beraber toplam kullanım ANC ile 20 saat, ANC olmadan 30 saat kullanım süresi vadediliyor.

Gümüş rengi ile oldukça şık görünen Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı önümüzdeki aylarda Türkiye’de de satışa sunulacak.