Huawei FreeBuds 5 lansman tarihi ortaya çıktı

Huawei, en büyük Çinli rakibi lisans anlaşması imzaladı

Huawei’nin merakla beklenen yeni kablosuz kulaklık modeli FreeBuds 5’in hem lansman tarihi hem de birtakım özellikleri gün yüzüne çıktı.

Huawei FreeBuds 5 lansman tarihi ortaya çıktı. Huawei’nin yakında piyasaya sürülecek kablosuz kulaklığı FreeBuds 5’in tasarımı, resmi tanıtımından önce bir lansman görüntüsüyle ortaya çıktı. FreeBuds 5, önceki sürüme göre silindirik şeklin yerine daha su damlası şeklinde bir yapıya sahip olacak.

huawei

Bu tasarım değişikliği, yeni kulaklıklarda bulunan donanımsal ve içsel değişikliklere işaret ediyor. FreeBuds 5 ile daha iyi performans ve daha uzun pil ömrü beklenebilir. Yeni kulaklıklar, kullanıcılar için daha da etkileyici bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor.

Huawei önümüzdeki ay FreeBuds 4, Watch 3'ü piyasaya sürebilir

Huawei FreeBuds 5 lansman tarihi ortaya çıktı

Huawei, FreeBuds 5’teki teknolojik yeniliklerle ilgili olarak bir araştırma ve geliştirme aşamasında olduğunu belirtti. Yeni kablosuz kulaklık, HWA/HI-RES Audio kablosuz altın standart sertifikasına sahip olacak, böylece kaliteli bir ses çıkışı sağlanacak. FreeBuds 5‘in yenilikçi tasarımı, diğer modeller için de ilham kaynağı olacak.

Huawei 19 Mayıs'ta MateBook 16 ve FreeBuds 4 cihazlarını duyuracak

FreeBuds 5 hakkında henüz bilinmeyen bazı özellikler var. FreeBuds 4‘ün 14,3mm dinamik sürücülere ve 40Hz’ye kadar frekans tepki aralığına sahip olduğu biliniyor. FreeBuds 4, çift mikrofonunu kullanarak %25’e kadar hibrit gürültü azaltma sağlamaktadır. Ancak, FreeBuds 5’in oldukça dolu bir donanıma sahip olması bekleniyor. Fiyatlandırma ve diğer pazarlama detayları, Mart ayının ilerleyen günlerinde gerçekleştirilecek lansmanda açıklanacak. Huawei FreeBuds 5 lansman tarihi ortaya çıktı.

Volkswagen düşük maliyetli elektrikli otomobilini tanıttı