Apple Watch Nasıl Olacak?

watch

Geçen günlerde düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtılan Apple Watch’un suya dayanıklı olup olmayacağıyla ile ilgili ilk detaylar bugün itibariyle gün yüzüne çıktı.

ABD’li teknoloji devi Apple‘ın merakla beklenen ilk akıllı saati Apple Watch birkaç gün önce günlerde düzenlenen Spring Forward etkinliğiyle detaylı olarak tanıtılmıştı.

Böylelikle akıllı saat hakkında merak edilen birçok detay da cevap bulmuş oldu. Apple Watch’un kullanıcılara neler sunacağıyla ilgili bu sorular arasında akıllı saatin su geçirmez olup olmayacağı da yer almakta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apple tarafından yayınlanan yeni detaylar Apple Watch‘un daha önce iddia edildiği gibi suya dayanıklı olacağını doğrulamış olsa da aynı zamanda telefonun su geçirmez olmayacağını da gün yüzüne çıkarmış oldu.

Bu da demek oluyor ki Apple Watch suya kısa süreler için dayanıklı olsa da uzun süre maruz kaldığında zarar görecek. Yağmurda yürürken veya duş alırken Apple Watch‘u çıkarmak gerekmese de su altına dalma ve yüzme gibi uzun süre suya temasın olacağı durumlarda akıllı saatin çıkarılması gerekmekte.

Türkiye’de İlk Defa Çocuklar İçin Bilişim Zirvesi