Huawei App Gallery için önemli yenilik

App gallery

Huawei mobil mağazası App Gallery üzerinde önemli yenilikler yapmaya hazırlanıyor. İşte Huawei App Gallery ile ilgili son detaylar.

Teknoloji tutkunlarının da bildiği üzere son 1 yıldır çıkan hiç bir Huawei modelinde Google servisleri yer almıyor. Bu doğrultuda bakıldığında bu cihazlar Google Play‘in de yer almadığını söyleyebiliriz. Peki Google Play‘in yer almadığı bir Android cihaza uygulama nasıl yüklenebiliyor?

Aslında söz konusu Android olduğunda bunun pek çok yolu ve yöntemi var. Fakat insanlar güvenilir bir uygulama mağazası bulmak istediklerinde yelpaze hayli daralıyor. Bu durumun az çok farkında olan Huawei de kullanıcılara yeni bir alternatif sundu. App Gallery.

Huawei son 1 yıl içerisinde App Gallery‘nin geliştirilmesi ve uygulama sayısının artması için büyük paralar yatırdı. Nitekim yatırmaya da devam ediyor.

Huawei App Gallery için önemli değişiklikler yapacak

Şimdiye kadar App Gallery‘nin içerik tarafına yatırımlar gerçekleştiren Huawei artık tasarım tarafında da önemli adımlar atacak.

Pek çok kullanıcı App Gallery‘nin tasarımından memnun değildi. Bu durumu göz önüne alan Çinli şirket App Gallery’nin görünümünde önemli yeniliklere gitti. App Gallery artık eskisinden çok daha fonksiyonel bir yapıya sahip diyebiliriz.

Hatta artık kullanıcılar yakın zamanda App Gallery’e eklenecek olan uygulamaları bile görme imkanına sahip olacaklar.

Elbette herşeyden öte App Gallery‘nin içerik konusunda da henüz tüm engelleri aşamadığını hatırlatmak gerekiyor.

WhatsApp Çin’i de kaybetti! İşte konu ile ilgili tüm detaylar