Yeni Nesil Huawei Akıllı Telefonlara Bir Bakış

huawei ascend mate7

Huawei Mate7

huawei_mate7

 

Tasarım ve ekran: Huawei’nin en yeni yıldızı Mate7, 6 inç’lik Full HD IPS ekranıyla tüm medya ihtiyaçları için ideal. 7,9 mm’lik ultra ince metal kasası ve 185 gram ağırlığıyla Huawei Mate7, zarafet ve işlevselliği bir arada sunuyor. Benzer boyutlardaki diğer telefonlardan farklı olarak, yüzde 95’i metal malzemeden üretilen gövdesiyle, estetik ve sağlamlık konusunda çıtayı yükselten Mate7’nin ekranı, kasaya oranla %83 değerinde yüksekliğe sahip.

Yüksek performans: Huawei Mate7, Huawei tarafından geliştirilen 8+1 “Kirin” 925 işlemcisiyle, 3 boyutlu oyunlar ve videolarda yüksek performans sunarken, işlem kapasitesini o an kullanılan uygulama veya fonksiyonun ihtiyacına uygun şekilde optimize ediyor. İşlemci, dört adet 1,8 Ghz’lik A15 çekirdekle yüksek performansa imza atarken, diğer dört adet 1,3 Ghz’lik A7 çekirdek ise akıllı güç dağılımı ve yüksek pil ömrü için tamamlayıcı gücü sağlıyor. Ayrıca, sadece parmak izi okuyucu için atanmış Kirin 925’e özel “Micro İşlemci” sayesinde, Mate7 uykudayken dahi tek dokunuşla, ekran kilidini açabilir ve parmak iziyle açılmasını istediğiniz uygulamalara ulaşabilirsiniz.

Kamera özellikleri: Huawei Mate7’nin güçlü kamerası ile hiçbir anı kaçırmayın. 13 MP’lik arka kamera ve 5 MP’lik ön kamera sensörü, dilediğiniz açıdan dilediğiniz kareyi en iyi şekilde elde etmenizi sağlıyor. Tüm ışık koşulları için en iyi performansı sunan Mate7, 1,2 saniyelik deklanşör hızı ile de bu alanda da çıtayı yükseltiyor.  

Uzun kullanım, güçlü bağlantılar: Huawei Mate7’nin bir diğer önemli avantajı ise sizi yarı yolda bırakmayan pil performansı. 4.100 mAh lityum polimer bataryası yoğun kullanımda dahi uzun bir kullanım ömrüne imza atıyor. Huawei Mate7, “normal”, “akıllı” ve “ultra” olmak üzere üç farklı güç tasarrufu moduna sahip. Bu modlara göre telefonun en çok ihtiyaç duyulan özelliklerini, kullanım sırasında ön plana çıkarmak mümkün. Mate7, bağlantı konusunda da kullanıcı beklentilerini en iyi şekilde karşılamak üzere donatıldı. Wi-Fi 802.11 Wi-Fi Direct desteği sunarken, Bluetooth 4.0 ve yüksek hızlı Micro USB ile tüm verilere hızla ve kesintisiz ulaşmanız mümkün.

Huawei G7

huawei_g7

 

Tasarım ve ekran: Son dönemde adından söz ettiren bir diğer Huawei imzalı akıllı telefon modeli G7 de tasarımıyla öne çıkan modellerden biri. 7,6 mm’lik ince gövdesi ve 5,5 inç’lik ekranıyla Huawei G7, sağlamlığıyla da göz dolduruyor. Cihazın batarya dâhil ağırlığı ise sadece 165 gram. 

Uzun pil ömrü: Huawei G7, sürekli iletişimde kalabilmeniz için uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor. 3000 mAh’lik güç batarya, 600 saate kadar bekleme süresiyle, uzun yolculuklarda video ve oyun keyfi için de ideal. Ayrıca “Akıllı Enerji Koruma Modu” ile %10 seviyesinde şarjla, 24 saati telefonunuz kapanmadan geçirmeniz mümkün.

Kamera performansı: Huawei G7, işlevsel kamera özellikleri ile profesyonel bir çekim performansına imza atıyor. Cihazın 13 MP’lik arka kamerası ve mükemmel Selfie’ler için 5 MP’lik ön kamerası, göz alıcı fotoğraflar çekmek için ideal. Ön kameranın 88 derecelik geniş görüş açısı ise tek kareye birçok detayı sığdırabilmeniz için özel olarak tasarlandı.

Stuxnet ve Flame’in Atası Keşfedildi