Huawei, 80 milyondan fazla giyilebilir cihaz gönderdi

hw2

Telefon sektöründe darbe yiyen çinli teknoloji devi ağırlığını akıllı yaşam ürünlerine çevirmiş durumda. Firma dünya genelinde 80 milyondan fazla giyilebilir cihaz gönderimi sağladı.

Bugün erken saatlerde Huawei, birçok yeni akıllı yaşam ürününü piyasaya sürmek için akıllı yaşam yeni ürün tanıtım etkinliğini başlattı. Etkinlikte, Huawei’nin tüketici BG COO’su He Gang, Huawei’nin akıllı giyilebilir cihazlarıyla ilgili performans verilerini paylaştı.

He Gang, Huawei’nin kümülatif küresel akıllı giyilebilir cihaz sevkiyatlarının 80 milyon birimi aştığını belirtti. Ayrıca, bileğe takılan giyilebilir cihazlar söz konusu olduğunda Huawei’nin Çin’de hala ilk olduğunu da sözlerine ekledi. Şirket dünya çapında 320 milyondan fazla kullanıcıya hizmet verdi ve Huawei’nin spor sağlığı Uygulaması, dünya çapında 83 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştı.

HUAWEI WATCH GT 3

Şirket ayrıca, Huawei giyilebilir cihazlarıyla solunum sağlığı, kalp sağlığı, uyku apnesi, damar sağlığı, kadın sağlığı ve daha pek çok alanda sağlık araştırmaları yapmak için 60’tan fazla araştırma kurumuyla işbirliği yaptı. Şu anda, Huawei Research’ün araştırma ekosistemine 5 milyondan fazla kullanıcı katıldı.

He Gang ayrıca gelecekte Huawei’nin akıllı giyilebilir cihazlarının akıllı teknoloji, moda trendleri, sağlık hizmetleri, klasik çok yönlü ve profesyonel uçlar olmak üzere beş seriye ayrılacağına dikkat çekti.

Bu duyuruların ardından, Huawei tarafından giyilebilir cihaz segmentinde birden fazla yeni lansman bekliyoruz. Aslında bugün erken saatlerde firma, Watch GT Runner, WATCH GT 3, FreeBuds Ruj (kulaklık), MateBook E 2021 ve Mate X2 sürümünü piyasaya sürdü.

Yeni Xiaomi telefonları ortalağı kasıp kavuracak