HTC’nin Yeni Amiral Gemisi Ne Zaman Gelecek?

htc

Mart ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde 2015 model amiral gemisi telefonu One M9’u tanıtan HTC, görünüşe göre bununla yetinmeyecek.

Kongre sırasında kullanan herkes tarafından beğeni almasına rağmen sonrasındaki uzun süreli kullanım neticesinde bekleneni veremeyen ve diğer son model amiral gemisi telefonların yanında bir miktar geri planda kalan One M9, incelemelerden de pek istenen puanları alamamıştı.

Gerek inceleme yazarları gerek de kullanıcılar tarafından One M8’e oldukça benzemesi, radikal bir değişiklik görmemesi ve sağlam olmasına karşın günümüz standartlarına göre ağır ve kalın olarak eleştirilmesi, One M9’un biraz gözden düşmesine sebep olmuştu.

htc

HTC’nin yeni CEO’su Cher Wang, Taipei Times isimli haber sitesine göre bu eleştirileri tamamen kabul ettiklerini belirtirken şirketin zayıf performansı sürdüğü için de yönetim kurulundan özür diledi.

Wang, HTC’nin yeni amiral gemisi modelinde hem tasarım, hem de inovasyon anlamında önemli iyileştirmeler olacağının altını çizerken yeni telefonun artık alışık olduğumuz One serisinden farklı olacağının da sinyalini vermiş oldu. İlerleyen zamanlarda neler olacak? Bekleyip göreceğiz.

Akıllı Telefonları Kimler Yavaşlatıyor? -Liste Haber-