HTC akıllı saat üretecek mi?

HTC akıllı saat

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC akıllı saat konusunda henüz bir hamle yapmadı. Ancak iddialar tersini söylüyor.

Android işletim sistemli popüler akıllı telefon üreticilerinin neredeyse hepsi akıllı saat pazarına giriş yaptı. Ancak HTC akıllı saat konusunda şimdiye kadar sessizliğini korudu. Yeni iddia HTC’nin bu sessizliği bozacağı yönünde.

HTC akıllı saat geliyor!

IFA 2015’ten bu yana sürekli olarak HTC markası akıllı saat konsepti ile birlikte anılıyor. Sızıntılar konusunda hemen herkesin tanıdığı isim Evan Blass (@evleaks), bu konuya açıklık getirdi. Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre HTC akıllı saat Mayıs ayından önce duyurulacak. Tam bir tarih şimdiye kadar verilmesi ancak Nisan ayı bitmeden böyle bir ürünün geleceği söyleniyor. Tabii bu durum akla MWC 2016’yı getiriyor.

MWC 2016’da HTC’nin One M10 modelini duyuracağına artık kesin gözüyle bakılıyor. Çok sayıda görsel ve teknik özellik şimdiden basına sızdı ancak HTC’nin akıllı saati hakkında bir detay görmedik. Dolayısıyla bu konu için hale gizemini koruyor diyebiliriz.

Diğer yandan “HTC Halfbeak” kod adlı bir giyilebilir ürünün geleceği de biliniyor. Dolayısıyla bu saat şimdilik sadece yankılanıyor demek doğru olacaktır. Geçtiğimiz gün duyurulan yeni Snapdragon Wear 2100 yongası sadece akıllı saatler düşünülerek tasarlanmıştı. Ancak HTC’nin adı burada da geçmedi çünkü bu yongayı kullanacak ilk firma LG olacak. HTC akıllı saat için şimdilik bir süre daha beklemek gerekiyor ancak söylentiler oldukça net, firma bir akıllı saat üretecek.

MWC 2016’da beklenen 5 amiral gemisi!