HTC’den One M9 Hediyeli Yarışma: #HTCxRDJContest

htc yarisma

HTC, One M9 için özel bir seriyi daha duyurdu. Iron Man filmiyle üne kavuşan Robert Downey Jr. ile başlatılan yarışmanın ödülü HTC’nin en yeni amiral gemisi One M9. One M9 hediyeli yarışmanın detayları haberimizde.

HTCxRDJ

Yarışmanın kilit anahtarı #HTCxRDJContest etiketi. Twitter, Vine, Google+ ve Instagram sosyal ağlarında bu etiketi paylaşarak Robert Downey Jr. ve oynadığı filmlerden ilham aldığınız, yaratıcı bulduğunuz cümleler, alıntılar kullanabilirsiniz. Ünlü oyuncuyla ilgili paylaşımlarda bulunabilir ve basit bir şekilde beğeninizi dile getirebilirsiniz. Sıradan bir tweet, durum güncellemesi, yaratıcı bir fotoğraf karesi, video veya kısa film ile yarışmaya katılmak mümkün. Ne yazık ki yarışma koşullarında biri ABD’de ikamet ediyor olmak.

30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan yarışmanın sonunda, 7 şanslı kişi HTC tarafından seçilecek ve Robert Downey Jr. imzasının arkasına işlendiği HTC One M9’a sahip olacak. Firmanın zaten HTC One M9 ilk piyasaya çıktığı dönemde ünlü oyuncu Robert Downey Jr. ile bir reklam kampanyası başlattığına şahit olmuştuk. Yarışmaya sadece #HTCxRDJContest etiketiyle katılmak mümkün. 13 Temmuz tarihinde sonuçlar açıklanacak.

Apple Watch 2 Önümüzde Yıl Geliyor