HTC Nexus üretme hazırlığında mı?

HTC Nexus

HTC Nexus cihazlar konusunda deneyimli sayılabilecek ve daha önce Google ile çalışmış firmalardan biri. Ve şimdi sıradaki Nexus’lar için adı geçiyor.

Google’ın mobil cihazlar konusunda en eski ve köklü partnerlerinden biri olan HTC, tekrar görev başına gelebilir. Weibo’da ortaya çıkan bazı iddialar, HTC ve Google arasında yeni bir partnerliğin ilk sinyallerini taşıyor. Tayvanlı akıllı telefon üreticisi Google’ın yeni akıllı telefon partneri mi olacak? Geçtiğimiz yıl Nexus 6P için Huawei ile, Nexus 5X için ise LG ile çalışan Google bu sefer tercihlerini değiştirebilir.

HTC Nexus cihazlardan bahsediliyor!

Ülkemizde pek bilinmese de Google’ın akıllı telefon programı Nexus, HTC partnerliği ile başlamıştı. HTC Nexus One olarak adlandırılan cihaz ülkemize gelmediği için adı hiç geçmedi ancak iki firmanın partnerliği o döneme kadar uzanıyor.

Şimdi gündeme gelen söylenti ise HTC’nin bu yıl iki Nexus cihaz ile karşımıza çıkacağı yönünde. Ancak iki cihazın ikisinin de akıllı telefon mu olacağı, yoksa birinin akıllı telefon diğerinin tablet bilgisayar mı olacağı belli değil. İkili en son Nexus 9 isimli tablet bilgisayarda ortak çalışmıştı.

Son aylarda HTC One A9 modelinin güncelleştirmeleri konusunda HTC, Nexus cihazlar ile 15 gün farkla ilerliyor. Dolayısıyla son zamanlarda iki firma arasında yeni bir yakınlaşma meydana gelmiş olabilir. Detayları şimdilik gizli olsa da HTC bu yıl yeni Nexus modeller ile karşımıza çıkabilir.

Clickbank ile İnternetten Para Kazanmak