HTC’den Apple’ı kızdıracak reklam filmi!

htc one a91

HTC, geçtiğimiz haftalarda One A9 modeliyle karşımıza çıkmıştı. Yeni bir tasarım anlayışına sahip olan telefon için HTC, Apple’ı kızdıracak bir reklam filmi yayınladı. Apple’a açık göndermeler içeren yeni reklam filmi haberimizde.

htc-one-a9

Son dönemlerde mali krizleri ile gündeme gelen HTC, geçtiğimiz haftada One A9 olarak isimlendirdiği yeni bir model duyurdu. Model, gerek teknik özellikleri gerekse fiyatı ile Android’in üst seviye telefonları arasında yerini aldı. Son derece şık bir tasarıma ve tatmin edici teknik özelliklere sahip olan HTC One A9 için yeni bir reklam filmi yayınlandı. Ancak bu sıradan bir reklam filmi değil. HTC, geçtiğimiz haftalarda yeni modelin tasarımı konusunda Apple ile karşı karşıya gelmişti. Ve firma, Apple’a en iyi cevabı bu reklam filminde vermiş gibi duruyor.

HTC One A9’un tasarımına ve teknik özelliklerine vurgu yapılan reklamda, Apple’a açık göndermeler var. “Farklılık, özgürlük” gibi söylemlerin haricinde reklam filmindeki yapay elmalara tekme atılması dikkat çeken detaylar arasında. Telefonun, Nexus modellerini saymazsak, Android 6.0 Marshmallow sürümünü kullanarak piyasaya çıkan ilk cihaz olduğunu hatırlatalım. Reklamı aşağıdan izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

2015’in en hızlı Android telefonları!