HTC U12+ Mayday Limited Edition satışa sunuldu

htc u12 mayday edition

HTC ülkesinde bile düşük seyreden U12+ satışlarını arttırmak için ilginç bir yola başvurdu. Tayvanlı şirket, HTC U12+ Mayday Limited Edition isimli paketi satışa çıkardı. İşte detaylar.

Son yıllarda HTC’de yaşanan büyük bir düşüş mevcut. Artık bu durumu herkes kabullendi diyebiliriz. Açık konuşmak gerekirse, Tayvanlı üreticinin o eski şaşalı günlerine dönmesi de mevcut politikalarla pek olası görünmüyor.

HTC son olarak amiral gemisi modeli U12+’ı satışa sunmuştu. HTC U12+ teknik özellikleri bakımından iyi bir telefon olsa da tasarım ve fiyat açısından sınıfta kalmıştı. Nitekim, telefonun satış rakamları da Tayvanlı üreticinin beklentilerini karşılamadı.

Ülkesinde bile tahmin edilen satış rakamlarının çok altında kalan HTC U12+ için özel bir sürüm hazırlandı. Tayvan’ın popüler gruplarından biri olan Mayday ile işbirliğine giderek hazırlanılan HTC U12+ Mayday Limited Edition geçtiğimiz gün satışa sunuldu.

Farklı bir tarz; HTC U12+ Mayday Limited Edition

Sadece Tayvan’a özel olarak satışa sunulan HTC U12+ Mayday Limited Edition için talep edilen ücret ise 815 dolar.

Kutu içeriğinde ise Mayday logolu bir HTC U12+, çapraz vücut çantası, parti havlusu ve grubum gelecekteki etkinliklerini gösteren bir takvim bulunuyor.

htc u12 mayday limited edition

Açık konuşmak gerekirse bu içerik grubun hayranları için oldukça cazip gelebilir. Fakat Tayvan’daki U12+ satışlarını birdenbire tavan yaptırması, pek de olası görünmüyor.

Xiaomi Mi Max 3 resmi görselleri yayınlandı