HTC U Ultra için 2 yeni tanıtım videosu!

htc u ultra

HTC’nin geçtiğimi Ocak ayı içerisinde tanıttığı üst segmente hitap eden yeni modeli HTC U Ultra ve orta segmente hitap eden modeli HTC U Play için 2 farklı tanıtım videosu yayınlandı.

Yayınlanan tanıtım videoları, telefonlarda bulunan bazı kamera özelliklerini ön plana çıkartıyor. HTC U Ultra ve HTC U Play’de bulunan Zoe ve Panaroma modlarının farklı kullanılış dinamiklerinin anlatıldığı videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

HTC’nin Liquid Desing olarak adlandırdığı şık bir tasarım çizgisine sahip olan ikilinin yakın zamanda raflardaki yerini alması bekleniyor. Dilerseniz bu iki telefonun özelliklerini kısaca bir hatırlayalım.

HTC U Ultra, gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 821 yonga setinden alıyor. GPU tarafında Adreno 530’dan faydalanan telefonun sistemi 4GB RAM ile destekleniyor. 64GB MicroSD destekli dahili hafızaya sahip olan cihaz’ın 1440×2560 piksel çözünürlüğünde 5.72 inçlik bir ekranı bulunuyor. 3000 mAh gücündeki bataryadan beslenecek olan HTC U Ultra’da 12 MP’lik ana kameraya 16 MP’lik ön kamera eşlik edecek.

Sistem olarak HTC U Ultra’nın bir tık altında bulunan HTC U Play, gücünü MTK tarafından üretilen Helio P10 yonga setinden alıyor. GPU tarafından Mali-T860 kullanan telefonun sistemi ise 3GB RAM ile destekleniyor. 1080×1920 piksel çözünürlüğünde 5.15 inçlik bir ekrana sahip olan cihazın dahili depolama alanı ise 32GB.

İki modelin de bu Mart ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor.