HTC U 11 için yeni tanıtım videosu!

htc u 11 6

HTC’nin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli HTC U 11 için bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte detaylar.

Tayvan’ın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. 16 Mayıs’ta düzenlenecek olan özel etkinlikte HTC U 11 isimli yeni üst segment telefonunu tüm dünyaya tanıtacak olan Tayvanlı üretici, bu süreçte teknoloji tutkunlarının merakını canlı tutmayı da ihmal etmiyor.

HTC, geçtiğimiz saatlerde resmi Twitter hesabı üzerinden kısa bir video daha yayınladı. Bu videoya ve firma tarafından atılan tweete aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası videoda bir motorlunun “O” şekilde dönüşler yaptığını görüyoruz. Bunun anlamı şu olabilir. Halkanın ortasında sabit olarak duran HTC U 11’in 360 derece video kaydı yapabiliyor olması. Ayrıca atılan tweetteki 360 ifadesi de bu durumu çağrıştırıyor. Peki gerçekten sabit bir kamera ile 360 derece video kaydı yapmak mümkün olabilir mi? Açıkçası bu konuda pek bir bilgi sahibi değiliz. Fakat çok da olası durmadığını söyleyebiliriz.

Öte yandan bazı kaynaklar HTC’nin aynı Samsung gibi yeni amiral gemisi modeliyle birlikte bazı aksesuarlar tanıtacağını ve bu teaser videosunun o aksesuarlardan birisine atfen yayınlandığını belirtiyor. Zira bu durumda Tayvanlı üretici HTC U 11 ile tam uyumlu olarak çalışan 360 kamera modülü de tanıtabilir. Tüm bu iddiaların aslını Önümüzdeki Salı günü öğreneceğiz.