HTC U için ilginç tanıtım videosu

htc u

HTC’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli için ilginç bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte HTC U için yayınlanan o video.

Tayvan’ın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Şimdili HTC U ismi ile lanse edilen bu yeni model 16 Mayıs’ta tanıtılacak.

HTC U özellikleri hakkında şimdiye kadar bir çok haber ve sızıntı ile karşılaştık. Bu sızıntılar doğrultusunda telefonun Snapdragon 835 ile geleceğini, 4GB RAM ve min. 64GB dahili depolama alanına sahip olacağını söyleyebiliriz.

Fakat HTC’nin yeni amiral gemisi modelini rakiplerinden ayıran en önemli özelliği hiç şüphesiz basınca duyarlı gövde tasarımı. Zaten Tayvanlı üretici de şimdiye kadar yayınlamış olduğu tüm tanıtım videolarında telefonun bu özelliğine odaklanmış durumda. Zira geçtiğimiz gün yayınlanan yeni HTC U videosunda da telefonun yenilikçi kasa tasarımı ön plana çıkarılmaya çalışılmış. Bu ilginç tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videodan da görüldüğü ve net bir şekilde anlaşılacağı üzere, HTC U esnek bir hasa tasarımına sahip olabilir. Tabi ki buradaki esneklik kavramı tam olarak kullanıcıya nasıl aktarılacak orası henüz kesinleşmiş değil. HTC belki basınca duyarlı bir teknolojiyi telefon kasasında kullanarak kullanıcıya farklı bir deneyim yaşatabilir. Açıkçası bu yenilikçi yaklaşım HTC U’nun rakipleri yanında daha başarılı bir çizgide ilerlemesini de sağlayacaktır.