HTC Telefonlara Android 5.0 Lollipop Sürprizi

htc2

HTC Desire EYE ve Desire 816 için Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi gelmeye başladı.

Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi oldukça gecikti. Gecikti demek biraz ağır olacak; çünkü güncelleştirmenin yeni sürümleri bile çıkmaya başlamışken henüz hâlâ amiral gemi model telefonlarda yok.

HTC Desire EYE ve Desire 816 için Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi OTA ile kullanıma girdi. HTC İtalya sosyal medya sayfaları aracılığıyla Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesinin yayınlandığını bildirdi.

htc

Operatörler tarafından OTA yoluyla dağıtılan güncelleştirmenin modellere göre iki farklı sürümü bulunuyor. 2.19.401.1 yapı numarasıyla HTC Desire Eye için sunulan güncelleştirme 781,19 MB boyutuna sahip olup diğer taraftan Desire 816’ya sunulan güncelleştirme 2.34.401.1 yapı numarası ile 826,87 MB boyutlu.

Her iki akıllı telefon için sunulan güncelleştirmenin getireceği yeniliklerin iki cihaz içinde aynı olduğunu da belirtelim. Yeniliklerin kilit ve bildirimler ekranı, gizlilik ve yeni Android Lollipop kullanıcı ara yüzü özellikleri ve son uygulama ekranında birden fazla sayfa sekmesi işlevinin eklenmesi olarak da sıralamamız mümkün.

Mini Cooper Sanal Gerçeklik Gözlüğünü Duyurdu