HTC, telefon fiyatlarında indirime gitti!

htc

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan HTC, bazı modellerinde indirime gitti. İşte Tayvanlı üreticinin güncel akıllı telefon fiyatları.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan HTC, geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni amiral gemisi modeli ile dikkatleri üzerine çekmişti. Snapdragon 835 yonga seti ile donatılan U11, basınca duyarlı çerçeveleriyle de ilgi odağı haline gelmişti.

HTC, U11’in satışa sunulmasının akabinde daha önce satışa sunulan modellerde önemli bir indirim gerçekleştirdi. HTC’nin resmi web sitesi üzerinden duyurulan indirimin, 29 Haziran’a kadar geçerli olduğu belirtiliyor.

Bu indirim kapsamında 749 dolardan satılan U Ultra 629 dolara, 699 dolardan satışan HTC10 499 dolara, 600 dolardan satılan Bolt ise 500 dolara düşürülmüş durumda. Açıkçası bu fiyatların son derece makul olduğunu söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Özellikle HTC10’da yapılan 200 dolarlık indirimin kaçırılmaması gerekiyor.

Tabi ki dip not olarak belirtelim. Tayvanlı üretici tarafından yapılan bu indirim yalnızca Amerika’daki web sitesinden yapılan satın alımlarda geçerli. Fakat Tayvanlı üreticinin benzer kampanyayı Avrupa’da da yapabileceği yönünde söylentiler mevcut.

HTC’nin katı bir fiyat politikasına sahip olduğu, teknolojiyi az çok yakından takip edenler tarafından da bilinen bir gerçek. Zira birkaç sene önce satışa sunulmuş ve bazı sorunları olduğu gün gibi bilinen One M9 modeli için bile hala 2000 TL civarında paralar talep ediliyor. HTC’nin bu fiyat politikasından vazgeçmesi firmanın yararına olacaktır.

S8 Active Samsung tarafından onaylandı