HTC One X9 modeli tekrar görüldü!

htc one x9 3

İlk olarak TENAA’da karşımıza çıkan HTC’nin yeni modeli One X9, dün düşük çözünürlüklü fotoğraflarla basına sızmıştı. Şimdi ise yeni fotoğraflarla HTC One X9 modeli karşınızda.

htc-one-x9-3

HTC One A9’dan sonra ikinci bir modelin geleceği uzun zamandır söyleniyordu. Hatta HTC One A9’un duyurulduğu lansmanda birden fazla cihaz bekleniyordu. Anlaşılan ikinci model sarkmış ve şimdi karşımıza çıkıyor. HTC One X9 son bir haftanın en çok konuşulan akıllı telefonu. Cihaz kısa bir süre önce düşük çözünürlüklü fotoğraflarla internete sızmıştı. Bu sefer yayınlanan fotoğraflar daha belirgin.

Weibo’da yayınlanan fotoğraflar HTC One X9 bir inceleme stüdyosunda gibi. Yani firma şimdiden kendine yakın kaynaklara cihazı göndermiş olabilir. Ancak henüz resmi bir açıklama yok. Model CES 2016’da veya daha erken duyurulabilir. Yeni fotoğrafları haberimizin içerisinden görüntüleyebilirsiniz.

htc-one-x9-1

HTC One X9 modeli orta ve üst segment arasında konumlandırılacak. Bu şekilde uygun bir fiyat ve fiyatına göre üst seviye performans sunması bekleniyor. 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğünde ekran, 13 MP OIS destekli arka ve UltraPixel destekli ön kamera, MediaTek MT6795 yongası (8 çekirdekli ve 2.2 GHz hızında), 3000 mAh batarya, 2-3 GB RAM ve 16 GB depolama alanı bu cihazda beklenen teknik özelliklerden bazıları. Cihazın fiyatının 500 Doların altında olması bekleniyor.

htc-one-x9-2

Apple, OLED ekrana geçişte kararlı!