HTC One X9 beklenenden daha geç gelecek

htc one x9 3

Bu yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesi beklenen HTC One X9, beklenenden çok daha geç gelecek. Telefonun Şubat ayı sonunda veya Mart ayı başında satışa sunulacağı ortaya çıktı.

HTC’nin yeni orta segment akıllı telefonu HTC One X9, son günlerde sık sık karşımıza çıkıyor. Telefonla ilgili söylentilerin son dönemde artması HTC’nin yeni telefonunu birkaç hafta içerisinde piyasaya süreceğini düşündürdü. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, HTC One X9’un beklenenden daha geç gelebileceğini gösterdi. Tayvan’ın en büyük parekende satıcılarından biri olan ePrice’ın açıkladığı yeni bilgiler, One X9’un Şubat sonu, Mart başı gibi piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı.

HTC One X9
HTC One X9

Yine ePrice tarafından açıklanan bilgilere göre, HTC’nin yeni orta segment telefonu 365 – 400 dolar arası bir fiyatla raflardaki yerini alacak. Telefonun tasarım olarak HTC One A9’la hemen hemen aynı olması bekleniyor. Donanımsal özelliklere gelecek olursak, HTC One X9‘un 5.5 inç dokunmatik ekran ve MediaTek Helio X10 işlemciyle geleceği biliniyor. Ayrıca telefondaki arka kameranın 13 megapiksel olacağı gelen söylentiler arasında.

Star Wars Special Edition dizüstü Türkiye’de