HTC One M8’e GPS Güncellemesi

HTC One M8

Avrupa’daki HTC One M8’lere küçük bir düzeltme güncellemesi geliyor. 

HTC’nin gözdesi One M8 küçük bir düzeltme güncellemesi almaya başladı. Güncelleme ilk olarak Avrupa’daki cihazlara gelmeye başladı. Bu küçük yazılım güncellemesinin amacı ise cihazın GPS’inde yaşanan bir hatayı düzeltmek. Güncelleme cihazınıza bildirim olarak geliyor. Ancak siz arzu ederseniz güncellemeyi bilgisayarınıza indirip buradan da cihazınıza aktarabilirsiniz.

 

gsmarena_001 (1)

 

HTC’den gelen açıklamaya göre güncelleme önemli geliştirme ve hata düzeltme olarak tanımlanıyor. Bu noktada HTC One M8’lere gelen bu yazılım güncellemesinin ardından cihazın GPS özelliklerinin önemli ölçüde gelişeceğini söyleyebiliriz. Güncellemenin detayları şuan için tam olarak ortaya çıkmış değil ancak kısa bir süre içerisinde tüm detayları sizlere aktarıyor olacağız.

HTC One M8 kullanıcıları kısa bir süre içerisinde son yazılım güncellemesini aldıktan sonra GPS’lerini daha güvenli bir şekilde kullanabilecekler.

44 MB boyutundaki güncellemenin versiyonu  2.22.401.5 olarak karşımıza çıkıyor. Güncelleme Android sürümünü ise değiştirmiyor. Eğer halen daha bir güncelleme bildirimi almadıysanız GPS güncellemesi birkaç gün içerisinde cihazınıza ulaşacaktır.

Warframe Yakında Xbox One’a Taşınacak